9de soirée “Coup de coeur” van burgemeester Olivier Maingain

Non classé Reacties uitgeschakeld voor 9de soirée “Coup de coeur” van burgemeester Olivier Maingain

Een theatrale en feestelijke avond voor charitatieve doeleinden, woensdag 31 januari, om 20u, te Wolubilis.

Genieten van een leuke avond met een hoogstaand spektakel ten voordele van een solidaire vereniging te Sint-Lambrechts-Woluwe, dat is wat de Soirée Coup de coeur van burgemeester Olivier Maingain al 9 jaar aanbiedt.

 

Het spektakel
« Pyjama pour 6 » van Marc Camoletti
Met Catherine Decrolier, Julie Duroisin, Emmanuel dell’Erba, Antoine Guillaume, Camille Pistone, Coline Wauters. Productie: Mazal vzw / Théâtre de la Toison d’Or

Bereid u voor op een vlammende avond in het teken van humor met het theaterstuk « Pyjama pour 6 » van Marc Camoletti. Leugens, misverstanden, slaande deuren… een vrolijk stuk zoals we ze graag hebben, tussen slappe lach en fantasie… Voeg daar nog een rolverdeling aan sneltrein aan toe en u brengt zeker een leuke avond door.

Brigitte is de minnares van Bernard, die hij voorstelt als de minnares van zijn vriend Robert, die op zijn beurt de minnaar is van Jacqueline, de vrouw van Bernard. Zonder de meid te vergeten die ook Brigitte heet, om de situatie te vereenvoudigen. Kon u volgen? Weest gerust, het is veel duidelijker op de scène en oneindig grappig!

De show wordt gevolgd door een cocktail-party waarin u de kans krijgt om het burgerproject “Chaîne de solidarité” te ontdekken. Op initiatief van een groep deelnemers aan de Ateliers du Temps libre en van stilist Johan de Rijck, de creaties gemaakt tijdens deze workshops worden te koop aangeboden ten voordele van de vzw Nos enfants cardiaques.

De eerste 8 edities van het feest Coup de cœur van de burgemeester was goed voor een inzameling van meer dan 68.000€ die aan 8 solidariteitsverenigingen van de gemeente werd gedoneerd, die werkzaam zijn in de sector van kinderwelzijn. Wij danken u daarvoor want het is ook dank- zij uw medewerking!

 

 

De vereniging
vzw “Nos enfants cardiaques”

Alle opbrengsten van de avond worden overgemaakt aan de vzw “Nos enfants cardiaques” zodat ze de missies verder kunnen ontwikkelen en met name een warm en menselijk kader kunnen creëren voor de ziekenhuisopname van de jonge patiëntjes.

Deze vereniging bestaat uit vrijwilligers: ouders van kinderen, jonge cardiale volwassenen en professionals van de afdeling Cardiologie Kindergeneeskunde van de Cliniques Universitaires Saint-Luc, die hun uiteenlopende ervaringen ten dienste stellen van gezinnen met een kind dat lijdt aan hartvervorming.

Informere, luisteren, families ondersteunen, het ziekenhuisverblijf verbeteren, de zorgen menselijker maken, zijn slechts enkele van de missies van deze solidariteitsvereniging dat al meer dan 30 jaar ingeplant is in de site van de Cliniques universitaires Saint-Luc te Sint-Lambrechts-Woluwe

Info: www.nosenfantscardiaques.be

 

9de Soirée Coup de cœur van burgemeester Olivier Maingain
Woensdag 31 januari 2018 om 20u
Prijs plaatsen: 27 € (ten voordele van de vzw Nos enfants cardiaques)
Wolubilis
1, Paul-Henri Spaakplein

 

Info en reservatie

Wolubilis
02.761.60.30
www.wolubilis.be