Inter-universitaire antenne UCL-ULB

Interuniversitaire antenne UCL/ULB van de afdeling Senioren en Vrije Tijd van Sint-Lambrechts-Woluwe
02.761.28.35
a.interuniversitaire.wsl@outlook.com

 

De voorgestelde conferenties op universitair niveau richten zich tot alle personen die hun vrije tijd zo nuttig mogelijk willen besteden door hun kennis op de meest verschillende domeinen bij te schaven.

De uiteenzettingen, die voor het merendeel worden gegeven door professoren van de UCL en de ULB, gaan door op dinsdag om 14u30 in de conferentiezaal (kelder) van het gemeentehuis, Paul Hymanslaan, 2 (metrostation Tomberg) en worden nadien gekenmerkt door een uitwisseling tussen het publiek en de spreker.

 

Interuniversitaire antenne UCL/ULB van de afdeling Senioren en Vrije Tijd van Sint-Lambrechts-Woluwe
Seizoen 2019-2020

Let op: de lezingen worden gegeven in het Frans

De Interuniversitaire antenne biedt elk jaar een brede waaier aan conferenties op universitair niveau aan. Wij selecteerden 14 conferenties met kwaliteitsvolle lezingen. Deze conferenties op universitair niveau richten zich tot alle personen die hun vrije tijd wensen te gebruiken om hun kennis over de meest uiteenlopende thema’s op te frissen.

De lezingen, die in de meeste gevallen gehouden worden door professoren van de UCL en de ULB, vinden telkens plaats op dinsdagen, om14u30 in de conferentiezaal (ondergrondse verdieping) van het gemeentehuis van Sint-Lambrechts-Woluwe, Paul Hymanslaan 2 (metrostation Tomberg). Na elke lezing volgt er een uitwisseling tussen het publiek en de spreker.

Bekijk hier het programma 2019-2020