Stel alles in het work om een job te vinden - Woluwe 1200Woluwe 1200 - test de elektrische fiets gratisMijn dossier fgov: Federale Overheidsdienst Binnenlandse ZakenWoluwe1200: Oplaadstation Ruimte gereserveerd voor elektrische auto’s​Covid-19: Wanneer moet je je laten testen?Horecaleveringen: alle leveranciers in Woluwe1200Duurzaam ontwikkelingsproject in de buurt Shuman-CharmilleReeks van lezingen webinars Homegrade.brusselsHandvest voor duurzame ontwikkeling - Woluwe 1200We Love Woluwe - Zet uw Groene plekken op de kaart!

ARASS vzw

Maurice JAQUEMYNS
02.770.70.88
arasswoluwe@yahoo.fr

 

Volledige benaming

Vereniging van actieve bewoners van de vierhoek rond het sportcomplex begrensd door de Van Muylders- en de Slegerslaan, en de Donker- en de Ter Kamerenstraat.

Ontstaan

Flitsende reactie op het terrein tegen twee opeenvolgende gigaprojecten, begin 1997, op het binnenterrein van een huizenblok dat tot sportclub La Rasante behoorde.

Doelstellingen

De bestaande verzoeningsgezinde geest onderhouden en het actiedomein uitbreiden tot andere bestaande of denkbare vormen van overlast, zoals de bouw of de verbouwing van grote gebouwen, het autoverkeer, vandalisme, het onveiligheidsgevoel in de omgeving, en met name op de route naar het metrostation Tomberg.