Avond jaren 80

Non classé Reacties uitgeschakeld voor Avond jaren 80

Radio DFR - avond jaren 80Een kleine uitstap naar de jaren 1980 met DFR

Noteer deze datum alvast in uw agenda! Op zaterdag 8 juni nodigt DFR, één van de twee webradio’s van Wolu Jeugd, u uit op haar special night de Jaren ’80. Een uitstekende gelegenheid om de heupen te komen losschudden op de grootste Franse hits uit die tijd, nummers die hun sporen in de geschiedenis van de muziek achtergelaten hebben: van Desireless tot France Gall, via Gilbert Montagné, Emile et Images, Téléphone, Niagara, Mylène Farmer…. en nog vele anderen.

Het was het tijdperk waarin u de Jerk op Macumba of Sous les sunlights des Tropiques danste, en iedereen deed waar hij zin in had. De dansvloer van Zaal de Rotonde rekent op u om de vlam in de pan te doen slaan! In afwachting kunt u alvast uw klassiekers nog eens repeteren, uw dansstijl bijspijkeren en u klaarmaken voor een muzikaal moment dat u niet snel zal vergeten, en voor een waanzinnige avond: en u zingt, zingt, zingt, en u danst, danst, danst….

En, waarom zou u, als training voor dit avondfeest, niet alvast enkele danspassen repeteren terwijl u naar de digitale radio DFR luistert die 24u per dag, en 7 dagen per week uitzendt?


PRAKTISCHE INFORMATIE

Zaterdag 8 juni
Zaal de Rotonde, J.F. Debeckerlaan 54
Telefonisch: 02 761 03 48 – Vooraf reserveren
Site: www.radiodfr.be
Publiek: vanaf 18 jaar oud

Opening van de deuren om 20u30

TICKETS
  • Ter plaatse : 15€ | Voorverkoop: 10€
  • Tickets verkrijgbaar:
    • Jeughuis, Prekelindenlaan 78
    • Fallonstadion, J.F. Debeckerlaan 54
  • Telefonisch: 02.761 03 48 – Fallonstadion

Mogelijkheid om vóór de avond te eten: in het restaurant “La Rotonde” vanaf 18.30 uur
Maaltijd (barbecue) + avondfeest: 30€
Vooraf reserveren verplicht – 02.633 6346
Geen toegang onder de 18jaar, de organisatoren behouden zich het recht voor om bezoekers de toegang tot het evenement te ontzeggen