De nieuwe communicatie van Sint-Lambrechts-Woluwe

Non classé Reacties uitgeschakeld voor De nieuwe communicatie van Sint-Lambrechts-Woluwe
Registreer hier om de Wolu Info en de lokale publicaties in papier of elektronisch formaat te ontvangen…

 

Het college van burgemeester en schepenen heeft het initiatief genomen om de verschillende communicatiemodi ten aanzien van de inwoners van de gemeente grondig te heroriënteren, en om zodoende beter gebruik te maken van moderne communicatiemodi, zoals de digitale communicatie.

Om beter aan uw verwachtingen te voldoen met betrekking tot de gemeentelijke informatie, biedt het college u de mogelijkheid om het type communicatie te kiezen dat bij u past, namelijk ofwel de elektronische ofwel de papieren vorm. U dient ook de taal of de talen van deze communicatie te kiezen, maar het gebruik van één van de twee officiële landstalen van het Brussels Gewest, hetzij het Frans, hetzij Nederlands, is vereist, met de mogelijkheid om een gedeeltelijke vertaling te verkrijgen in een Europese taal.

 

Om te kunnen genieten van deze meer gepersonaliseerde informatie, nodigen wij u uit om het formulier hier in te vullen

Aldus zal het gemeentelijk tijdschrift «Wolu Info nieuwe formule» u één maal per maand bezorgd worden, in zowel de papieren als de elektronische vorm, met de aankondigingen van alle evenementen en activiteiten die zullen doorgaan tijdens de maand volgend op de verzending van het tijdschrift. Deze meer gepersonaliseerde manier van communiceren moet u toelaten om de informatie zeker te ontvangen. Deze communicatiemodus zal ook toegepast worden op alle publicaties uitgegeven door de gemeente.

Voor diegenen die antwoorden vóór 31 december van dit jaar kunnen wij deze dienstverlening garanderen vanaf half-januari.

Wij rekenen op uw medewerking, om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te kunnen voldoen.