Kom mij een bezoekje brengen, ik exposeer op huisnummer 75

Non classé Reacties uitgeschakeld voor Kom mij een bezoekje brengen, ik exposeer op huisnummer 75

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart organiseert de ESA Le 75 ter gelegenheid van haar 50-jarig bestaan een kunstwandeling door de straten van Sint-Lambrechts-Woluwe.

 

Ter gelegenheid van haar 50-jarig bestaan gaat de Hogeschool voor Beeldende Kunsten Nummer 75 een samenwerking aan met andere huisnummers «75», om een kunstwandeling te organiseren door de straten van de gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe.

De eigenaars en bewoners van deze huisnummers «75» werden uitgenodigd om hun deuren, hun ramen, hun tuinen, en zelfs hun huiskamers open te stellen voor de studenten, en hen nieuwe dragers aan te bieden voor hun kunstwerken. Naast deze verschillende locaties, zal ook de wandeling zelf ingenomen worden door de studenten van de ESA Le 75: er zijn tal van optredens en tentoonstellingen langs het parcours voorzien.

Dat de ESA Le 75 erop uit trekt om de straten van de gemeente te veroveren, moet ook en vooral opgevat worden als een uitnodiging aan de inwoners om elkaar op de huisnummers 75 te ontmoeten, en om, door het tentoonstellingsparcours te volgen, enerzijds een stukje van hun eigen gemeente te ontdekken, en anderzijds kennis te maken met de school en haar kunstenaars.

De kunsthogeschool ESA Le 75 is ook actief op Facebook: @le_75_bruxelles, en op Instagram #esale75

 

Over de ESA 75 (De kunsthogeschool nummer 75)

De ESA Le 75 werd in 1969 opgericht en is een door de federatie Wallonië-Brussel erkende en gesubsidieerde hogeschool voor beeldende kunsten, die een gespecialiseerde opleiding van het korte type aanbiedt: een Bachelor (in 3 jaar) in de plastische, beeldende en ruimtelijke kunsten, met als opties Grafisch ontwerp, Gedrukte beelden en digitale kunst, Schilderkunst, en Fotografie.

 

In het kort

50 jaar ESA Le 75
Opendeurdagen en kunstwandeling
Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019, van 10u tot 18u
Om uw wandelformule te kiezen: www.le75.be

 

Info

ESA Le 75
Jean-François Debeckerlaan 10
info@le75.be
02.761.01.21/24