Schenk een BONCADO in een paar klikken en ondersteun de lokale handel!

Non classé Reacties uitgeschakeld voor Schenk een BONCADO in een paar klikken en ondersteun de lokale handel!

En de gemeente van Sint-Lambrechts-Woluwe voegt 20% toe aan een goed cadeau tussen de 10 en 100€, 20% meer plezier voor de gelukkige begunstigde van uw cadeaubon!

 

Op basis van de dubbele vaststelling dat steeds meer mensen cadeaubonnen aanbieden voor verschillende gelegenheden en dat lokale handelszaken zelden een dergelijk aanbod hebben, heeft de dienst Economische expansie en handel een oplossing gevonden om deze praktische dienst aan te bieden aan klanten, een manier om de lokale handel te ondersteunen, vooral in deze moeilijke context.

 

Een partnerschap met het platform BONCADO-platform

Dit nieuwe Belgische e-business platform biedt lokale handelszaken die zich registreren de mogelijkheid om cadeaubonnen te verkopen. Op initiatief van Michèle Nahum, schepen van handel, heeft de gemeente de creatie van een specifieke pagina op dit platform goedgekeurd voor de handelaars van Sint-Lambrechts-Woluwe.

 

Gebruiksvriendelijk

Op de website boncado.be/woluwe1200, hebben klanten de mogelijkheid om een cadeaubon te kopen voor het bedrag dat ze willen. Deze cadeaubon kan worden geprint of verzonden naar de persoon van hun keuze in papieren versie per post, in digitale versie per e-mail of per sms. Een praktische formule om uw dierbaren te verwennen in deze tijden van beperkt contact.

 

20% extra aangeboden door de gemeente

Om de lancering van BONCADO1200 actief te ondersteunen, heeft de gemeenteraad de toekenning van een subsidie van 135.000€ goedgekeurd om alle bons voor een bedrag tussen 10 en 100€ tijdelijk met 20% te verhogen. Concreet betekent dit dat voor een bestelde cadeaubon van bijvoorbeeld 50€, de persoon een cadeaubon van 60€ ofwel 20 % meer ontvangt, 10€ wordt dus aangeboden door de gemeente.

Door een cadeaubon te bestellen op boncado.be/woluwe1200 ondersteunt u de lokale handel in Sint-Lambrechts-Woluwe!

 

Eenvoudig en gratis voor de handelaars

Voor handelaars die wensen deel te nemen aan deze operatie en vermeld wensen te worden op de website, is het gebruik eenvoudig. Ze hoeven zich enkel gratis aan te melden op het platform.

 

Voor elke vraag kunnen zij contact opnemen met de
dienst Economische expansie en handel
02/761.27.72 – 02/774.35.01
negoce.handel@woluwe1200.be