Senioren

Thuishulpcel voor senioren (TS)
331, Roodebeeksteenweg
02.774 35 43
fase.cmd@woluwe1200.be
          Van maandag tot vrijdag
Van 8u30 tot 12u en van 13u30 tot 15u

 

Met de leeftijd kan ook de behoefte aan bijstand toenemen. Of het nu om de strijd tegen isolement, thuishulp, financiële hulp of simpelweg het organiseren van recreatieve activiteiten gaat, de dienst Senioren biedt verschillende vormen van bijstand om ervoor te zorgen dat senioren zo lang mogelijk naar hun wensen thuis kunnen blijven wonen en thuis in de eigen woning een kwaliteitsvol leven kunnen leiden.

 

Tekeningen en gedichten tegen het isolement van mensen in rusthuizen

Op initiatief van Isabelle Molenberg, schepen van Gezin en Senioren, biedt de gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe haar inwoners de mogelijkheid om tekeningen, gedichten en bemoedigende woordjes te schrijven voor de bewoners van de rusthuizen.

Zijn uw kinderen enthousiast over het idee om iets moois te maken waar een geïsoleerd persoon blij van wordt? Wilt u onze senioren steunen en een glimlach op hun gezicht toveren? Aarzel dan niet en moedig uw kinderen aan om hun beste kleurpotloden te pakken. Wij zullen met plezier al uw creaties verzamelen en ze doorgeven aan de rusthuizen, die ernaar uitkijken om de werken met de mensen voor wie zij zorgen, te delen.

In de praktijk:
Laat uw creativiteit stromen.
Stuur uw creaties per e-mail naar service.famille@woluwe1200.be of per post naar de dienst Gezin (Gemeentebestuur van Sint-Lambrechts-Woluwe – Tomberg 123 – 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe).

Uw tekeningen zullen naar de verschillende rusthuizen van de gemeente worden gestuurd.

 

Cel Thuishulp voor senioren
Vrijetijdsbesteding voor seniorenen
Voordelen voor senioren
Gemeenschapcentrum Malou Senioren
Rusthuizen en verzorgingstehuizen voor senioren
Dienst Personen met een handicap
Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn (OCMW) van Sint-Lambrechts-Woluwe