Zomerdienst van uw gemeentebestuurbioscoop projectie WolubilisWe bezoeken de windmolenOp ontdekkingstocht door uw gemeentePark Tours bij het park Georges HenriGood Mood - Ontwerp van het Gewestelijk MobiliteitsplanDynamifete - Dynamique TamtamLeerwandeling - Kennismaking met de bomen in het bos in het RoodebeekparkSint-Lambertusplein viert feest - BrusselsOpen Monumentendagen - Een plaats voor kunst22 september - Autoloze Zondag in het Brusselse gewest

Uw elektronisch loket

 

Irisbox biedt een volledig beveiligde dienst aan waarbij u online bepaalde administratieve documenten kunt bestellen en via kredietkaart kunt betalen. Voor deze documenten is het niet meer nodig om persoonlijk langs te gaan bij het gemeentebestuur.

Spijtig genoeg kunnen niet alle documenten via elektronische weg worden besteld omdat de wet in een aantal gevallen de fysieke aanwezigheid vereist voor de afgifte ervan. U kan nochtans, indien u wenst, de zaken versnellen door uw bezoek voor te bereiden via de site.

Wij herinneren u eraan dat u voor de bestelling van een document een elektronische identiteitskaart (EID) nodig heeft, een elektronische kaartlezer en uw PIN-code.

Betalingen kunnen gebeuren via

Ik bestel mijn eerste document via het Irisbox-loket

Nuttige links

Hoe uw elektronische kaartlezer installeren?

Wolu-Cyber-Cité: een digitale ruimte tot uw dienst

Welke documenten kan u bestellen via internet?