Hittegolfplan Woluwe 1200Mondmaskerplicht in Sint-Lambrechts-Woluwe: nieuwe maatregelenZomerrooster gemeentebestuur Woluwe 1200Gemeentelijke diensten open voor het publiek - Woluwe 1200Woluwe 1200 - bezoeken de windmolenArkadia : De Andromeda- en de Steenbokwijkschoolonderwijs brochure Woluwe 1200Woluwe 1200 - test de elektrische fiets gratisAutoloze zondag: 20 september 2020Net Brussel zal geen niet-reglementaire groene zakken meer aanvaardenHet ministerieel besluit: Maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperkenthe gemeente Woluwe 1200 helpt haar sportclubsWoluwe 1200 - Vluchten over Brussel

Uw elektronisch loket

 

Irisbox biedt een volledig beveiligde dienst aan waarbij u online bepaalde administratieve documenten kunt bestellen en via kredietkaart kunt betalen. Voor deze documenten is het niet meer nodig om persoonlijk langs te gaan bij het gemeentebestuur.

Spijtig genoeg kunnen niet alle documenten via elektronische weg worden besteld omdat de wet in een aantal gevallen de fysieke aanwezigheid vereist voor de afgifte ervan. U kan nochtans, indien u wenst, de zaken versnellen door uw bezoek voor te bereiden via de site.

Wij herinneren u eraan dat u voor de bestelling van een document een elektronische identiteitskaart (EID) nodig heeft, een elektronische kaartlezer en uw PIN-code.

Betalingen kunnen gebeuren via

Ik bestel mijn eerste document via het Irisbox-loket

Nuttige links

Hoe uw elektronische kaartlezer installeren?

Wolu-Cyber-Cité: een digitale ruimte tot uw dienst

Welke documenten kan u bestellen via internet?