Handvest duurzame ontwikkeling: raadpleging van de burgersDe Aarde, onze tuin: seizoen 2020Soirée Coup de Coeur : un tailleur pour damesLiften: aanpassing aan de normen, een lastige zaakPremie privéauto opgeven WoluweVerwarmde ruimtes deze winter • Sint-Lambrechts-WoluweGEEN nachtvluchten meer • Sint-Lambrechts-Woluwe

Vacature – Preventieadviseur niveau 2 (m/v/x)

Vacature – Preventieadviseur niveau 2 (m/v/x)
Wie is uw werkgever?

Aan het hoofd van de dienst SIPP van de gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe is een preventieadviseur (niveau 1 in Veiligheid – Hygiëne) voltijds aangesteld en wordt hij bijgestaan door een persoon die een basisopleiding in preventie heeft gevolgd.

De preventieadviseur staat ter beschikking van de werkgever, van de leden van de hiërarchische lijn en van de werknemers voor alle kwesties betreffende welzijn op het werk. Hij adviseert, rapporteert en assisteert de functie bij de preventiemaatregelen die de werkgever moet nemen. Hij vervult in alle neutraliteit de opdrachten en taken die hem zijn opgelegd door

de wetgeving. In het kader van de evaluatie van de beroepsrisico’s op de werkvloer, verzekert de preventieadviseur de samenwerking met de externe dienst die belast is met het toezicht op de gezondheid van de werknemers.

Wat houdt de functie in?

Als preventieadviseur (m/v/x):

  • werkt u onder de supervisie van de preventieadviseur niveau 1;
  • analyseert u voortdurend de risico’s op het werk met de hulp van de hiërarchische lijn;
  • ondersteunt u de werkgever en de hiërarchische lijn bij de uitvoering van het algemeen preventieplan en het jaarlijkse actieplan;
  • analyseert u in samenwerking met de hiërarchische lijn de oorzaken van arbeidsongevallen;
  • stelt u aan de werkgever alle nodige wijzigingen voor om het welzijn van de werknemers te verbeteren op grond van de wet van 04/08/1996.
Wie zoeken we?
  • Beschikken over uitstekende mondelingen en schriftelijke communicatieve vaardigheden en foutloos schrijven
  • Zowel zelfstandig kunnen werken als in een team
  • Beschikken over organisatorische vaardigheden en nauwkeurig werken
  • Actief luisteren;
Wat zijn uw eventuele troeven?

Professionele ervaring in het betrokken gebied

Wat zijn de voorwaarden?

Diploma hoger middelbaar onderwijs (SO) en attest preventieadviseur niveau 2

Tweetalig NL/FR

Wat bieden wij?

Een contract van onbepaalde duur (voltijds).

Minimale aanvangswedde in barema C1, 0 jaar anciënniteit (hoger middelbaar onderwijs): 2.019,78 EUR (bruto maandsalaris, al aangepast aan de huidige index, premies en anciënniteit niet inbegrepen).

Mogelijkheid om jaren ervaring in te brengen en om van een taalvergoeding te genieten.

Voordelen: maaltijdcheques, vormingen, hospitalisatieverzekering, gratis openbaar vervoer, 30 dagen vakantie per jaar, thuiswerk.

Geïnteresseerd?

Stuur ons dan uw curriculum vitae en motivatiebrief per e-mail naar het volgende adres: emploi.werk@woluwe1200.be met vermelding van het referentienummer 2019-001.

Opgelet: enkel de kandidaturen met het gezochte diploma komen in aanmerking.