Participerend budget Woluwe 1200Woluwe 1200 - we bezoeken de windmolen

Vacature – Technisch beheerder – Cel speciale technieken en energie (m/v/x)

Wie is uw werkgever?

De dienst beheer van het erfgoed van de gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe is belast met het beheer van de gemeente-eigendommen en gemeentegebouwen.

De afdeling gemeentegebouwen van het departement is belast met de ontwikkeling en het onderhoud van alle gebouwen van de gemeente: opvolging van de dossiers bouw/verbouwing/renovatie, energieprestaties, beheer van speciale technieken, schoonmaak, enz.

Een technisch team (architecten, energiebeheerder, administratief personeel, enz.) en een aantal ambachtslui (arbeiders, gespecialiseerde arbeiders, enz.) zorgen voor de opvolging van de dossiers van de afdeling.

De cel speciale technieken en energie van de afdeling gemeentegebouwen initieert werkzaamheden met betrekking tot energieaspecten en zorgt voor het beheer van de technische installaties van de gebouwen (HVAC, elektriciteit, water, gas, alarm, liften, automatische deuren, bliksemafleiders, tanks, …)

Wat houdt de functie in?

Binnen de cel speciale technieken en energie werkt u (m/v/x) mee aan het beheer van de technische installaties van de gemeentegebouwen door:

 • De overheidsopdrachten voor onderhoud van de apparatuur te beheren;
 • Te zorgen voor de diagnostiek en opvolging van problemen en vragen;
 • Passende technische oplossingen voor te stellen en uw technische en regelgevende kennis te actualiseren;
 • Ervoor te zorgen dat de gegevensbanken worden geüpdatet;
 • Bij te dragen tot het in conformiteit brengen van de installaties;
 • Toe te zien op het rationeel energieverbruik.

U (m/v/x) werkt samen met de verschillende betrokken interne en externe actoren.

Wie zoeken we?
 • Interesse hebben voor technische problemen en oplossingen
 • Nieuwsgierig zijn en leergierig zijn
 • In staat zijn om prioriteiten te bepalen en te stellen
 • Zelfstandig kunnen werken, organisatorische vaardigheden bezitten en nauwkeurig werken
 • In staat zijn te werken op het terrein en op kantoor
Wat zijn uw troeven?
 • U bent tweetalig NL/FR (schriftelijk en mondeling)
Wat zijn de voorwaarden?

Diploma hoger onderwijs dat overeenkomt met een bachelor/graduaatsdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering of gebouwbeheer of een overeenkomstig gelijkgeschakeld diploma.

Diploma hoger middelbaar onderwijs met een technische vorming in elektriciteit, elektromechanica, automatisering of gebouwbeheer. Een overeenkomstig equivalent diploma wordt ook aanvaard.

Wat bieden wij?

Een contract van onbepaalde duur (voltijds).

Minimale aanvangswedde in barema B1, 0 jaar anciënniteit (bachelor): 2.338,61 EUR (bruto maandsalaris, al aangepast aan de huidige index, premies en anciënniteit niet inbegrepen).

Minimale aanvangswedde in barema C1, 0 jaar anciënniteit (hoger middelbaar De onderwijs): 2.100,45 EUR (bruto maandsalaris, al aangepast aan de huidige index, premies en anciënniteit niet inbegrepen).

Mogelijkheid om jaren ervaring in te brengen en om van een taalvergoeding te genieten.

Voordelen: maaltijdcheques, vormingen, hospitalisatieverzekering, gratis openbaar vervoer, 30 dagen vakantie per jaar, thuiswerk.

Geïnteresseerd?

Stuur ons dan uw curriculum vitae en motivatiebrief per e-mail naar het volgende adres: emploi.werk@woluwe1200.be met vermelding van het referentienummer 2021-020.