Woluwe 1200: voor een beter waterbeleid in brusselSpeelstraat Woluwe 1200Oproep tot projecten: Internationale solidariteitWoluwe 1200 we bezoeken windmolenVaccinatiecentrum van Sint-Lambrechts-Woluwe is openHelp ons het erfgoed behouden, red de oude liften Woluwe 1200Woluwe 1200: vaccinatie dagvaarding anti-covid19Hoe wekt een Coronavirus?Covid-19: ik laat me vaccineren

Vaccinatie dagvaarding: het is niet de gemeente die uitnodigingen of afspraken beheert

Alle burgers ontvangen een dagvaarding waarin ze worden uitgenodigd om per post (en eventueel per e-mail) te worden gevaccineerd…

Vanaf 8 maart ontvangen inwoners van 76 jaar en ouder deze dagvaarding. Ze worden geleidelijk verzonden, dus het is normaal dat mensen die je kent een dagvaarding hebben ontvangen, maar jij niet. Het tijdsbestek waarbinnen andere burgers zullen worden opgeroepen, is nog niet bekend.

 

De oproeping van het Brussels Gewest (CCG) legt perfect uit hoe verder te gaan:
  • door zich te registreren via een website;
  • of, als u geen computer heeft, door het nummer op de dagvaarding te bellen.

Het is dus niet nodig om de gemeente te bellen of naar het gemeentehuis te gaan.
Het is niet de gemeente die de dagvaardingen stuurt om zich te laten vaccineren of de afspraken vaststelt.

 

Vanaf maandag 8 maart is het al mogelijk om (via internet of telefonisch) een vaccinatieafspraak te maken voor het centrum van Sint-Lambrechts-Woluwe. Wanneer u via internet boekt of Poseidon-Woluwe-Sint-Lambrechts-Woluwe niet in de lijst van voorgestelde centra voorkomt, is deze voor die datum compleet.

Het vaccinatiecentrum te Sint-Lambrechts-Woluwe in Poseidon sportcentrum is nog niet open, het is open op 22 maart, volgens ccg-prognoses.

https://coronavirus.brussels/faq-vaccination-covid/ is een zeer uitgebreide site die veel vragen over vaccinatie en de organisatie beantwoordt en duidelijk uitlegt hoe uw afspraak zal plaatsvinden op de dag van uw vaccinatie.